Joaca de-a muzica – atelier de iniţiere în muzică pentru 2-4 ani, marți, 25 octombrie 2016, ora 19


Marți, 25 octombrie, ora 19:00, Mozartinno vă invită la un eveniment deosebit de ritmat: Joaca de-a muzica – atelierul de iniţiere în muzică pentru micuţii cu vârsta între 2 şi 4 îi provoacă pe copii și părinți la o întâlnire plină de energie cu tobe, pian, dans și multe jocuri!

Veţi audia un mini-recital de pian, pe care copiii îl vor acompania cu instrumente de percuție. Fiecare echipă copil-părinte va avea ocazia să cânte la pian, dar şi să-şi exprime creativitatea ritmică la tobe. Totul, la Joaca de-a muzica!

Atelierul este organizat de către Ioana Enea – pianistă, profesor de pian Mozartinno și Şerban Babei, toboşar-percuţionist, profesor de percuţie şi iniţiator al proiectului "Jocuri de tobe".

Întrucât numărul de locuri este limitat, înscrierea se va face în ordinea confirmării participării la numărul de telefon 0744.196.407 (Ioana Enea) sau pe adresa de e-mail ioana.enea7

Atelierul durează 60 de minute şi se va desfăşura la sediul Mozartinno – Atelier de muzica şi creativitate, str. Petre Creţu nr. 28, sect. 1.

Costul este de 50 lei/ copil. Participarea părinţilor este gratuită.

www.mozartinno.ro

Galerie