Agenda culturală PENTRU COPII | 14 – 21 octombrie


projectvangogh5

Dragi părinți, 🙂 🙂 🙂

Centrul Național al Dansului a lansat o noua serie de cursuri de dans contemporan pentru copii. Mai multe detalii aici: http://www.cndb.ro/cursuri
AMR doar câteva zile pentru inscriere!

Dragi părinți (chiar și de bebeluși), 🙂 🙂 🙂

Dacă vă faceți planuri de weekend, cu copiii, în București, vă invit să consultați și calendarul consolidat de pe blogul Agendei Culturale PENTRU COPII, aici:„Calendar consolidat”. De asemenea, vă invit să urmăriți pagina de facebook a Agendei, aici Pagina Facebook și postările de pe grupul Agendei, aici Grup Facebook . 🙂

Cristina Radulescu a pregătit, voluntar, Programul teatrelor pentru copii și tineret din București, pentru acest weekend. Cristina, mulțumesc pentru ajutorul constant!

Unele evenimente sunt gratuite, multe își merită banii iar la altele este posibil să vă surâdă ideea de a participa, deoarece se întâmplă „lângă casă”. 🙂

Explorare plăcută!
Loredana Niculae,
Editoare voluntară
Mami de 2 copii curioși

PS1: Agenda Culturală PENTRU COPII intră într-o nouă etapă de dezvoltare – adică se pregătește să devină o organizație, legală, reală, care să aducă artele mai aproape de copii. Îmi face o deosebită plăcere să anunț că parcursul legal de înființare a Asociației Agenda Culturală PENTRU COPII este sprijinit PRO BONO de Casa de Avocatură Grecu și Asociații.Mulțumesc, și pe această cale, pentru ajutor! Dacă vă interesează, de asemenea, să sprijiniți această transformare, vă rog să îmi scrieți despre felul în care doriți să contribuiți, înregistrând răspunsul dvs. în acest formular (formularul are o singură întrebare). După completare, trebuie să apăsați pe butonul REGISTER, pentru ca mesajul dvs. să fie înregistrat.)  Mulțumesc.

PS2: Impreuna cu Clubul de Muzica „Voce si Pian”, voi organiza un eveniment pentru gravidute. Se numeste „Bebe Cultural” iar formatul inca se coace… Ma puteti ajuta indrumand gravidele (primipare), pe care le cunoasteti, sa dea LIKE paginii facebook Bebecultural. Multumesc!

PS3: Mă puteți încuraja dând LIKE și distribuind acest post sau distribuind colajele mele digitale (cele care va plac), de pe profilul meu Facebook.

PS4, pentru operatorii culturali: ultima mea producție, realizată cu ajutorul PowToon, care explică cum puteți folosi Agenda, este aici Instrucțiuni de folosire!

Galerie