Jogging „in scutece” la Raiffeisen Bank Bucharest Marathon


7230717894_32755fffea_b

Copiii trebuie sa reprezinte un imbold in mentinerea unui stil de viata sanatos si nu o bariera. Aceasta cursa este conceputa pentru a incuraja familiile sa traiasca sanatos si sa pretuiasca miscarea in aer liber, alaturi de copii.

Joggingul cu caruciorul a devenit in ultimii ani un sport iubit atat de mamicile dornice sa isi revina la forma fizica anterioara sarcinii, cat si de taticii care vor sa isi mentina stilul de viata activ fara ca acesta sa reprezinte diminuarea timpului petrecut alaturi de cei mici.

Inainte ca cei mici sa implineasca varsta pentru a participa ei insisi la concursurile de alergare, acesta este un bun prilej sa ii familiarizati cu sportul.

Alergand in preajma celei de-a doua cladiri ca marime din lume veti fi parte a unui eveniment deosebit. Toti participantii vor primi cate un tricou de concurs inainte de start. Cei care termina cursa vor primi si cate o medalie de participare la finish.

Cursa este deschisa tuturor parintilor care vor sa alerge impingand carucioarele copiilor lor cu varste cuprinse intre 6 luni si 4 ani.

De asemenea, poate fi folosit si sistemul de purtare, ca alternativa la carucior. Conditia este ca bebelusul aiba peste 6 luni si sa “concurati” in pas de mars in loc de alergare.

Intrucat nu este un concurs in care premiem viteza, din motive de siguranta, premiile vor fi castigate prin tragere la sorti, pentru 5 participanti care trec linia de finish!

Distanta cursei: 850 m
Start: Sambata, 8 Octombrie 2016, ora 13:15
Locul startului: Piata Constitutiei
Timp de desfasurare: nelimitat – din considerente de siguranta, acesta nu este un concurs de viteza!
Perioada de înscriere online s-a încheiat.Dacă nu v-aţi înscris deja, o puteţi face direct la locul de start.
Prețuri participare: 45 RON

Premiile vor fi acordate prin tragere la sorti, pentru 5 participanti care trec linia de finish! Atentie! Organizatorii nu asigura carucioarele pentru copii. Inscrieti-va in concurs doar daca aveti un carucior functional, care sa respecte normele de siguranta si sa nu reprezinte un pericol pentru copilul dumneavoastra sau pentru ceilalti participanti la concurs. Asigurarea copiilor din carucior cu centura de siguranta este conditie obligatorie pentru participarea la alergare. Caruciorul trebuie sa fie dotat cu centura de siguranta.

Mai multe aici: Jogging in scutece SAMAS « Raiffeisen Bank Bucharest Marathon #RunInBucharest

Galerie