ALADIN a la STELA POPESCU! | Sold out


afis-aladin-premiera-corectat

 

Deschiderea oficială a celui mai nou teatru muzical pentru copii și tineret din țară, TEATRUL STELA POPESCU va avea loc duminică, 9 octombrie, oră 17:00, la Sala Mare a PALATULUI NAȚIONAL AL COPIILOR din București.

„Spectacolul care onorează acest eveniment este ALADIN, un musical original semnat de tânărul compozitor Roman Vlad, după celebra poveste orientală care nu mai are nevoie de nici o prezentare. Veți putea urmări o reprezentație plină de vervă, dinamism, în care marea actriță Stela Popescu vă va încânta, cu siguranță, în rolul mamei lui Aladin, alături de soliștii și baletul TEATRULUI STELA POPESCU.”

În distribuţie: Stela Popescu, alături de tineri balerini, solişti vocali, laureaţi ai unor prestigioase concursuri internaţionale.
Regia: CĂTĂLIN VOINEAG
Scenografia: VIORICA PETROVICI

TEATRUL STELA POPESCU este o institutie publica de cultura aflata sub egida Consiliului General al Municipiului Bucuresti care se adreseaza in primul rand copiilor si tinerilor si va prezenta spectacole de dans clasic, traditional si modern, dar și musicaluri originale semnate de compozitori români.  Pret bilet 15 ron.

Mult succes! 🙂 🙂 🙂

 

Galerie