Agenda culturală PENTRU COPII | 23 – 29 septembrie


 

VanGogh2.png
Marea arta este buna si pentru copii! Colaj personal dupa „Noapte instelata” de Vincet van Gogh

Dragi părinți (chiar și de bebeluși), 🙂 🙂 🙂

 

Dacă vă faceți planuri de weekend, cu copiii, în București, vă invit să consultați și calendarul consolidat de pe blogul Agendei Culturale PENTRU COPII, aici:„Calendar consolidat”. De asemenea, vă invit să urmăriți pagina de facebook a Agendei, aici Pagina Facebook și postările de pe grupul Agendei, aici Grup Facebook . 🙂

Cristina Radulescu a pregătit, voluntar, „Programul teatrelor pentru copii și tineret din București„, din acest weekend. Cristina, mulțumesc pentru ajutorul constant!

Unele evenimente sunt gratuite, multe își merită banii iar la altele este posibil să vă surâdă ideea de a participa, deoarece se întâmplă „lângă casă”. 🙂

Explorare plăcută!
Loredana Niculae,
Editoare voluntară
Mami de 2 copii curioși

PS1, pentru operatorii culturali: ultima mea producție, realizată cu ajutorul PowToon, care explică cum puteți folosi Agenda, este aici Instrucțiuni de folosire!

PS2: A apărut o nouă secțiune pe blog, se numește „IMPLICĂ-TE!” și este în construcție… dacă aveți idei/ propuneri despre cum am putea crește proiectul Agenda culturală PENTRU COPII, trimiteți sugestiile dvs. la agendacopiilor@gmail.com!

PS3: Mă puteți încuraja dând LIKE și distribuind acest post sau distribuind colajele mele digitale, de pe profilul meu Facebook.

Galerie