Muzică și aventură la NoGravity Club cu Mihai Axinte și Slick Drum – Events


Muzică și aventură la NoGravity Club. Sâmbătă, 8 octombrie, de la ora 11:00, Mihai Axinte și Slick Drum – Events vă invită la un atelier de percuție interactivă.
Printre instrumentele pe care cei mici le vor folosi se numară: tobele africane – djembé (mai mari și mai mici), tobele turcești – doumbek și tuburile colorate de percuție, acordate pe note muzicale, astfel încât copiii își pot însuși notele precum si instrumente mici și haioase (Maracas, tamburine, clopoței etc.).

Dintre acestea, cu siguranță setul mare de tobe va fi atracția principală atat pentru copii cât și părinți.
Vârsta recomandată a participanților este de 6+ ani.
După sesiunea de drumming, copiii vor intra în sala de aventură NoGravity pentru 40 de minute, unde se vor putea cățăra pe panoul de escaladă, vor putea parcurge traseele de aventura indoor și, bineînțeles, se vor putea da pe tiroliană. Pentru toate activitățile, copiii au nevoie de pantofi sport de schimb.

Atelierul are loc dacă se înscriu minim 10 copii, iar tariful individual de participare este 70 lei (TVA inclus). Plata se face în avans, fie la sediul NoGravity din Șos. Berceni nr. 8, fie prin transfer bancar. Ultima zi de înscriere este joi, 6 octombrie.

Mai multe informații și rezervări pe contact@nogravity.ro sau la telefon 031 100 8888. #NoGravityClub, #SlickDrumEvents

Galerie