Agenda culturală PENTRU COPII | 16 -21 septembrie


vangogh
Marea arta este potrivita si pentru copii! (colaj realizat de… mine! … dupa „Starry night” de Vincent van Gogh )

Dragi părinți (chiar și de bebeluși), 🙂 🙂 🙂

Dacă vă faceți planuri de weekend, cu copiii, în București, vă invit să consultați și calendarul consolidat de pe blogul Agendei Culturale PENTRU COPII, aici:„Calendar consolidat”. De asemenea, vă invit să urmăriți pagina de facebook a Agendei, aici Pagina Facebook și postările de pe grupul Agendei, aici Grup Facebook . 🙂

Cristina Radulescu a pregătit, voluntar, „Programul teatrelor pentru copii și tineret din București„, din acest weekend. Cristina, mulțumesc pentru ajutorul constant! (Încă puțin și faci 3 ani?)

Unele evenimente sunt gratuite, multe își merită banii iar la altele este posibil să vă surâdă ideea de a participa, deoarece se întâmplă „lângă casă”. 🙂

Explorare plăcută! Vă doresc un foarte bun an nou școlar… și cultural!  
Loredana Niculae,
Editoare voluntară
Mami de 2 copii curioși

PS1, pentru operatorii culturali: ultima mea producție, realizată cu ajutorul PowToon, care explică cum puteți folosi Agenda, este aici Instrucțiuni de folosire!

PS2: A apărut o nouă secțiune pe blog, se numește „IMPLICĂ-TE!” și este în construcție… dacă aveți idei/ propuneri despre cum am putea crește proiectul Agenda culturală PENTRU COPII, trimiteți sugestiile dvs. la agendacopiilor@gmail.com!

PS3: EVIDENT…  Mă puteți încuraja dând LIKE și distribuind acest post sau distribuind colajele mele digitale, de pe profilul meu Facebook.

Agenda culturală PENTRU COPII | 16 -21 septembrie