Programul de aventură și educație NoGravity pe luna august 2016


Programul de aventură NoGravity
Vă pregătim un sfârșit de lună august plin de aventuri, atât în sala NoGravity Club, cât și în locații din afara Bucureștiului, cum sunt Parcul Natural Comana și Sinaia.

Duminică, 21 august, Birdwatching în Parcul Natural Comana

Parc Comana

Duminică, 21 august 2016, NoGravity Club îi invită pe cei mici la o sesiune de o zi de privit și învățat despre speciile de păsări din Parcul Natural Comana!

Copiii vor învăța ce tipuri de păsări se întâlnesc în Delta Comana, cum să deosebească puii de adulți și cum să folosească un determinator de păsari. După amiază vom merge și vom vizita Satul Meștesugurilor din Comuna Comana.

Vârsta agreată a participanților este între 7-12 ani. Costul excursiei este de 150 lei.

Joi, 25 august, Aventură în Poiana Stânii Regale – a doua ediție

poiana_stanii_regale_by_cristiandobre

Joi, 25 august, plecăm cu trenul într-o aventură de 1 zi către Poiana Stânii Regale din Sinaia.

După ce ajungem în gara Sinaia declarată muzeu, vom străbate orașul de la poalele masivului Bucegi până ajungem la intrarea pe Poteca Regală.

Urcând alene prin pădure vom învăța să folosim instrumentele de orientare, despre tipurile de arbori și păsări întâlniți pe drum, ne vom juca și vom face poze în cele 2 belvederi întâlnite pe drum.

În frumoasa poiană a Stânii Regale vom avea un binemeritat picnic și vom învăța să montăm cortul cu experimentații instructori NoGravity Club!

La coborâre ne vom opri la un restaurant cochet de lângă complexul Furnica unde vom manca cu poftă bucate alese.

Trenul ne va aduce înpoi acasă plini de cunoștințe și experiențe noi, motivați să evadăm cât de curând din nou în natură.

Prețul excursiei este de 200 lei / persoană, transport și masa la restaurant incluse. De asemenea, fiecare participant va primi o diplomă și un cadou surpriză din partea organizatorilor.

Vineri, 26 august, petrecere la cort în sala de aventură NoGravity – a doua ediție

IMG_3315

Vineri, 26 august, la ora 20:30, ne adunăm în sala NoGravity și ne pregătim tabăra de corturi pe culoarul central al sălii de aventură. După ce vom savura pizza NoGravity, vom fi gata de cea mai mare aventură întâlnită până acum – parcurgerea traseelor de aventură și a tirolianei exclusiv la lumina lanternelor.

Cine mai are energie va putea prelungi petrecerea cu vizionarea unui film românesc pentru copii.

A doua zi trezirea este la ora 08:00. După un mic dejun alcătuit din sadwich-urile aduse de acasă și strângerea taberei de corturi, vom fi gata să revenim acasă la ora 09:00.

Vârsta recomandată a participanților este 4-8 ani.

Tariful de participare este de 190 lei / copil. Acest tarif include atelierul de montat corturi, cazarea la cort, 1,5 ore de aventură, escaladă și tiroliană, supravegherea copiilor peste noapte, ½ dintr-o pizza NoGravity + 2 sticle de 0,5 de apă plată / copil. Toți participanții la excursiile anterioare NoGravity Club beneficiază de o reducere de 10% la taxa de participare.

Mai multe informații pe website-ul nostru, la telefon 031 100 8888 sau la adresa de email contact@nogravity.ro

Galerie