e² Young Engineers – programe educaţionale de inginerie


Ştiaţi că ….. locurile de muncă din domeniul tehnic au o rata de creştere de 7 ori mai mare decât cele din domeniile non-tehnice şi că numai 20% dintre absolvenţii de liceu se îndreaptă către domeniul tehnic?

Şcoala de vară  Young Engineers continuă cu două grupe noi în perioada 18 – 22 iulie şi 25 – 29 iulie 2016 la Muzeul Antipa, zilnic, cu programele

Provocarea LEGO® (7 – 10 ani) orele 16.00 – 17.15 şi

GaliLEGO Technic (10 – 14 ani) – program avansat de inginerie – orele 17.30 – 18.45

Înscrie-l pe copilul tău la un program de educaţie prin aplicaţii teoretice şi practice distractive în care copiii vor înţelege şi învăţa fenomene din fizică, mecanică clasică, matematică şi inginerie. Prin intermediul poveştilor interesante, experimentelor incitante şi modelelor de construcţii cu piese originale LEGO®, ilustrând lumea Ştiinței, Tehnologiei, Ingineriei şi Matematicii (STEM), copilul tău îşi va dezvolta aptitudinile motorii, spaţial-vizuale şi sociale.

Programul ajută la îmbogăţirea cunoştințelor din teoria şcolară şi a deprinderilor de aptitudini legate de gândire, inventivitate şi încredere în forţele proprii.

Programele educaţionale e² Young Engineers sunt prezentate în sute de locaţii din întreaga lume.

Durata unei lecţii: 75 minute. Preţ: 250 lei modulul de 5 lecţii sau 450 lei 10 lecţii – reducere 10% pentru fraţi/surori.

Detalii şi înscrieri prealabile la: info@youngengineers.ro sau la telefon 0742102633.

Macara

e² Young Engineers – programe educaţionale de inginerie

Un gând despre &8222;e² Young Engineers – programe educaţionale de inginerie&8221;

  1. La Casa Experimentelor sunt multe exponate. Unul din ele este TITIREZUL CONTROLABIL inventie romaneasca care este FUN,SCIENCE and SKILLS. Despre valoarea acestei inventii vorbeste un articol publicat in PHYSICS EDUCATION,UK,May 2016.

    Apreciază

Comentariile nu sunt permise.