Petrecere la cort în sala de aventură NoGravity 8-9 iulie


Pentru cei mici care se pregătesc de aventuri departe de casă NoGravity Club a pregătit o petrecere la cort în sala NoGravity!

Vineri, 8 iulie, la ora 20:00, ne adunăm în sala NoGravity și ne pregătim tabăra de corturi pe culoarul central al sălii de aventură.

După ce vom savura pizza NoGravity, vom fi gata de cea mai mare aventură întâlnită până acum – parcurgerea traseelor de aventură și a tirolianei exclusiv la lumina lanternelor. Cine mai are energie va putea prelungi petrecerea cu vizionarea unui film românesc de excepție pentru copii – Mama – realizat după povestea Capra cu Trei Iezi scrisă de Ion Creangă.

A doua zi trezirea este la ora 08:00. După un mic dejun alcătuit din sandwich-urile aduse de acasă și strângerea taberei de corturi, vom fi gata să revenim acasă la ora 09:00.

Vârsta recomandată a participanților este 4-7 ani.

Tariful de participare este de 175 lei / copil. Acest tarif include atelierul de montat corturi, cazarea la cort, 1,5 ore de aventură, escaladă și tiroliană, supravegherea copiilor peste noapte, ½ dintr-o pizza NoGravity + 2 sticle de 0,5 de apă plată / copil. Toți participanții la excursiile anterioare NoGravity Club beneficiază de o reducere de 10% la taxa de participare.

Termenul limită de înscriere este luni, 4 iulie. Taxa de participare de plătește în avans integral, la sediul nostru în numerar sau cu cardul, sau prin transfer bancar.

Echipamentul individual pentru este petrecere:

  • Izopren
  • Sac subțire de dormit
  • Haine de dormit peste noapte
  • Periuță de dinți
  • Prosop
  • Mâncare la pachet pentru micul dejun de a doua zi

Pentru mai multe informații sau înscrieri vă rugăm să sunați la telefonul 031 100 8888 sau să ne trimiteți un email la adresa contact@nogravity.ro.

Galerie