Povesti marine si submarine pentru copii de 2-4 ani


Atelier de creativitate, explorare senzoriala si joaca

pentru copii si parinti

Sambata 11 iunie ora 11.00

pestisori2

Când se face un pic mai cald afară, vouă unde ne este gândul?

Când apar căpşunile şi cireşele, vouă, unde vă este gândul?

Când miroase a tei sub geam, vouă unde vă este gândul?

Dar când vi se face dor de mare, voi ce faceţi?

Căci noi ne jucăm de-a MAREAA, inventam povesti marine in care ne alergam cu pestisori curiosi, cu pietricele vorbarete si caracatite ratacite.

Vino sambata 11 iunie de la ora 11.00 alaturi de copilul tau, la o joaca de vacanta. Vom invata sa mesterim animalute marine, pictate, decupate si bricolate. Si pe urma?

  • Umplem 2 lăzi cu nisip magic (kinetic), adorat de copii curioşi care doresc să experimenteze şi să atingă totul
  • Ne aducem formele şi lopatele şi începem să ne imaginăm cu mânuţele noastre castele de nisip
  • Coloram mandale în culorile cerului şi ale mării, lipim nisip strălucitor şi scoici rătăcite, melci curioşi şi pietricele vorbăreţe

Daca iti place joaca noastra, te invităm să urmezi dress code-ul, si sa vii cu ochelarii şi pălăriuţa de soare, cu mama sau tată de mâna, si sa păşesti în lumea imaginată de noi si jucata de tine.

Atelierul este dedicat copiilor cu varste intre 2-3 ani, dar si celor de la 3 la 4 ani. Parintii vor (re)gasi copilul din ei, vor explora taramuri noi, vor participa la o activitate menita sa contribuie la dezvoltarea unor relatii armonioase cu copiii lor.

Detalii organizatorice

Durata atelier: 60 minute

Locuri disponibile: 8

Cost atelier: 50 lei/copil (gratuit pentru adult)

Inscriere: doar prin e-mail la lumealuimomo@gmail.com, mentionand numele si varsta copilului si un telefon de contact, in limita locurilor disponibile. Daca nu mai puteti participa, dupa inscriere, aveti posibilitatea sa ajutati un alt copil sa se bucure de acest atelier, anuntandu-ne cu cel putin 24 de ore inainte. Va multumim! Detalii la telefon: 0723.565.113

Galerie