Regaseste Copilaria impreuna cu Padurea Copiilor De Ziua Internationala A Mediului!


cover

Duminica, 5 iunie, va asteptam in Gradina Botanica, sa aniversam impreuna, cu mic si mare, Ziua Internationala a Mediului! Haideti sa pornim in aventura “Regasirea Copilariei” si sa ne molipsim de bucuria sincera a copiilor pentru tot ceea ce tine de natura si de viata.

Sprijina cauza padurilor, vino la eveniment si da sfoara in tara:
pe 5 iunie, in intervalul 12.30 – 17.30, Padurea Copiilor va asteapta cu jocuri in natura, ateliere creative, jocuri educationale si distractive dedicate tuturor copiilor si nenumarate surprize!

Vom juca sotron, elastic, coarda, jocuri pe tabla, vom reutiliza si vom face creatie din hartie, ne vom punem imaginatia la incercare in cadrul atelierelor de stencils si pictura pe tricouri , vom face desene vii (folosind seminte), decorare cani de lut, sau ateliere de bricolat.

Apropos, tu stii cum arata un mesteacan?

Cei mici se vor putea bucura de ora de citire povesti, de un tur ghidat in gradina botanica, jocuri de imaginatie si piese de teatru educative.

Evenimentul este deschis publicului, iar participarea la ateliere se face pe baza unei donatii minime de 15 lei/persoana.

 

Va asteptam!

Echipa Padurea Copiilor

 

Galerie