Vino și tu la Maratonul Atelierelor NoGravity Club


Au mai rămas numai câteva zile până la Maratonul Atelierelor NoGravity Club care are loc duminică, 22 mai, între orele 10:30 și 15:00. Rezervă-ți unul din locurile rămase libere la acest eveniment și asigură-te că cei mici vor avea parte de o experiență educațională de referință și de neuitat. Astfel, copiii între 5 și 12 ani sunt invitați să participe la 5 ateliere de câte 30 de minute, cu tematici diverse și extrem de interesante:

Taxa de participare este de 85 lei / copil și nu include accesul în sala de aventură NoGravity. Toți copii care doresc să participe la activitățile noastre de aventură și escaladă sunt rugați să aducă pantofi sport de schimb.

Pentru a vă rezerva un loc la acest eveniment vă rog să sunați la telefon 031 100 8888 sau să trimiteți un email la adresa contact@nogravity.ro.

Partenerii acestui eveniment sunt: Active Bricks, Tainic LIGHT, Facultatea de Geologie și Geofizică, Britanica Learning Centre și Decathlon Berceni.

#NoGravityClub #NoGravityExplorer #ActiveBricks #ExploratoriiDeFosile#AlchimistiiPlantelor #EnglishThroughGames #BritanicaLearningCentre#TainicLIGHT #DecathlonBerceni

 

Galerie