Joaca de-a muzica – atelier de inițiere în muzică pentru copii de 2-4 ani


Luni, 23 mai, ora 18:30, Mozartinno îi aşteaptă pe micuţii cu vârsta între 2 şi 4 ani la Joaca de-a muzica – atelier de iniţiere în muzică. Dacă luna trecută ne-am împrietenit cu instrumentele de percuţie, de această dată chiar vom construi instrumente de percuţie şi ne vom delecta cu sonorităţile lor originale. Vom avea, desigur, o întâlnire foarte ritmată, ce îi va implica în aceeaşi măsură pe copii, dar şi pe părinţi.

În plus, veţi audia un mini-recital de pian, pe care copiii îl vor acompania cu instrumentele de percuţie. La final, fiecare echipă copil-părinte va avea ocazia să cânte la pian şi să-şi exprime creativitatea ritmică. Totul, la Joaca de-a muzica!

Atelierul este organizat în colaborare cu Şerban Babei, toboşar-percuţionist, profesor de percuţie şi iniţiator al proiectului "Jocuri de tobe".

Întrucât numărul de locuri este limitat, înscrierea se va face în ordinea confirmării participării la numărul de telefon 0726.26.89.72 sau pe adresa de e-mail ateliermozartinno

Atelierul durează 60 de minute şi se va desfăşura la sediul Mozartinno – Atelier de muzica şi creativitate, str. Petre Creţu nr. 28, sect. 1.

Costul este de 50 lei/ copil. Participarea părinţilor este gratuită.

Galerie