Atelier de Improvizație pentru copii și părinți!


atelier-fb-improvizatie-3.png(6 – 10 ani)

Vă doriți ca și copilul dvs. să aibă mai multă încredere în el? Să lucreze bine în echipă și să fie răbdător și să comunice asertiv?

Dacă ați răspuns cu ”Da” la cel puțin una din întrebări, vă așteptăm cu drag să învățăm improvizația.

Atelierul de improvizație se adresează copiilor care:
– vor să învețe să se autocunoască prin jocuri;
– vor să învețe jocuri de cunoaștere a improvizației;
– vor să fie spontani și să învețe să asculte activ, să fie deschiși, să construiască împreună cu ceilalți și să comunice mai eficient.

În funcție de viteza cu care ne mișcăm și numărul participanților spre final, copiii vor crea împreună o poveste plecând de la un titlu cu provocare.

În cadrul atelierului veți putea să:

– vă dezvoltați spontaneitatea;
– vă amplificați abilitățile creative prin expunerea la stimuli și prin explorarea de alternative;
– vă obișnuiți mintea să caute frecvent soluții noi, să descopere legături îndepărtate și să le valorifice;
– vă îmbunătățiți încrederea în voi înșivă: învățați să stăpâniți situațiile cu care nu v-ați mai întâlnit până acum;
– învățați să transpuneți gândurile în fapte, fie prin mimică, gesturi, cuvinte. Veți fi mai cursivi, mai fluenți, mai expresivi, pentru că improvizația vă provoacă la exprimare;
– vă destindeți, vă jucați, vă cunoașteți cu ceilalți participanți, vă împrieteniți, vă provocați, inventați, vă distrați.

Prin exercițiu învățăm să fim atenți, să ieșim din propriile noastre scenarii intransigente și prestabilite, să acceptăm idei noi cu brațele deschise și să construim pe ele, să fim mai pozitivi.

Data și ora: 21 mai, 15:00-16:30
Locație: str. Barbu Delavrancea nr.15(nu 15A), interfon 5

Costul: 40 RON/ copil dacă participă însoțit de părinte

50 RON/copil dacă participă singur. 

Learning Facilitator: Diana Ionescu: „Lucrez cu copiii de un an, iar cu fiecare atelier pe care îl susțin, descopăr din ce în ce mai multă pasiune pentru această activitate.
Autenticitatea, dragostea, creativitatea și blândețea sunt cele mai importante valori de care țin cont atunci când lucrez cu copiii. Prin orice tip de artă învățăm lucruri noi despre noi și despre mediul înconjurător, iar eu facilitez explorarea alături de părinții care participă la ateliere. Am făcut școala de arte, formare pentru teatru de improvizație în franceză, iar în prezent sunt studentă la Universitatea Alternativă.”inscrie-te

Încurajăm foarte mult implicarea activă a părinților în cadrul atelierului.

Avem doar 7 locuri pentru copii și părinți disponibile, iar pentru a fi valoros, e nevoie de cel puțin 4 copii și părinți înscriși, așadar, v-am fi recunoscători dacă ați recomanda acest atelier și altor părinți pe care-i mai cunoașteți. Mulțumim!

Înscrie-te aici! sau la telefon: 0747.991.112.
Pentru întrebări, nu ezitați să ne contactați.

Galerie

2 gânduri despre &8222;Atelier de Improvizație pentru copii și părinți!&8221;

 1. M-ar interesa urmatoarele: in ce consta, mai exact, atelierul (si de ce este nevoie de parinti)? Cat costa si cat dureaza (cate saptamani)? Care este numarul maxim de participanti? Intervalul de varsta mi se pare cam mare: 6-9 ani si 9-12 ani sunt grupe mult mai omogene si cu care se poate lucra mai usor. Multumesc!

  Apreciază

  1. Bună ziua!
   Mulțumim mult pentru interesul acordat atelierului.
   Noi invitam parintii sa participe pentru ca ne dorim ca ei sa colaboreze cu copiii lor, sa se dezvolte impreuna si sa învețe sa fie deschiși unii fata de altii. Prezenta nu este obligatorie, dar in cazul in care copilul participa alaturi de părinte costul atelierului e de 40 RON, daca participa singur e de 50 RON.
   Grupele le alegem in funcție de pregătirea trainerului si pana acum a reușit sa lucreze bine cu acest grup de varste. Va mulțumim totuși pentru recomandare.
   Numărul maxim de participanți este 10.
   Putem sa va mai ajutam cu alte informatii?
   O zi frumoasa!

   Apreciază

Comentariile nu sunt permise.