„Calatorie muzicala pe aripile vantului” – Spectacol trupa Pam-Pam


Dragi copii,

Pe 29 MAI – Duminica, la Scoala de Arte Nr. 5, Trupa PAM-PAM este gata de spectacol! Kito, Pia si Vio sunt tare nerabdatori sa va intalneasca, sa cantati, sa dansati, dar mai ales sa-i insotiti intr-o calatorie plina de aventuri!

Vor fi doua spectacole, de la ora 10.00-11.00 si de la 12.00-13.00.

Biletele se pot achizitiona de pe reteaua online bilete.ro!
Pret: 30Ron

Bilete spectacol ora 10.00:
http://www.bilete.ro/trupa-pam-pam-prezinta-calatorie-muzicala-pe-aripile-vantului-29-mai-2016-h-10-00

Bilete spectacol ora 12.00:
http://www.bilete.ro/trupa-pam-pam-prezinta-calatorie-muzicala-pe-aripile-vantului-29-mai-2016-h-12-00

Adresa: Str. Gheorghe Petrascu, nr. 55, sector 3

“Călătorie muzicală pe aripile Vântului” este primul spectacol al trupei PAM PAM. Spectacolul este un musical educativ după un scenariu original în care timp de 50 de minute spectatorii sunt purtați într-o călătorie muzicală imaginară, dar se menține și o interacțiune constantă între scenă și copii. Musicalul cucerește publicul de toate vârstele prin firul epic al poveștii, prin pasajele muzical-coregrafice, prin costumele special realizate.

În final, spectacolul este o poveste frumoasă și educativă în care cei mici și mari învață într-o formă altfel despre valorile care contează cu adevărat în relațiile interumane.
“Călătorie muzicală pe aripile Vântului” este povestea a trei prieteni, instrumente muzicale Vio (vioară), Pia (pian) și Kito (chitară) care, cu sunetele și muzica lor, fac viața mai frumoasă. Pinguinul Pam-Pam și ursul panda Bum-Bum completează perfect trio-ul. Cei trei prieteni nu reușesc să se decidă unde vor merge în vacanță, așa că se hotărăsc să facă un spectacol „Mascotele au talent” pentru a ajunge la o concluzie: vacanța o petrec la mare sau la munte? Însă, Vântul le strică planurile, Pam-Pam și Bum-Bum, cei doi simpatici umflăței, sunt luați pe sus și trebuie salvați! Cei trei prieteni Pia, Vio și Kito vor porni într-o călătorie în jurul lumii pe o claviatură muzicala în căutarea prietenilor lor! Copii și părinți se pot bucura de călătoriile fantastice “pe aripile Vântului” ale celor trei prieteni care, într-un final, vor reusi să îi salveze pe Bum-Bum și Pam-Pam.

“Călătorie muzicală pe aripile Vântului” are un conținut educativ puternic și transmite o serie de mesaje precum că Prietenia depășește orice obstacol, să învățăm să împărțim, să ne acceptăm unii pe alții chiar dacă suntem diferiți, să fim deschiși să încercăm lucruri noi, să nu renunțăm ușor.
Vă invităm într-o călătorie antrenantă în care alături de personajele principale să învățăm ritmuri și cântece specifice diferitelor țări precum Spania, Egipt, Mexic, România. Vom cânta, vom învăța câțiva pași simpli de dans, dar și diferite stiluri de muzică (Rock and Roll, Clasică, Jazz, Country, Hip-Hop, Operă, Break Dance și Tradițional Românească), vom juriza, dar mai ales ne vom distra, toate doar pe aripile Vântului.

În distribuție:
Pia – Marina Flurașu / Sona Divile
Vio – Nicoleta Moscalenco / Alexandra Pascu
Kito – Philippe Al-Ghajari / Andrei Cristian Anghel
Vântul – Alin Potop / Vlad Ianuș

Regia: Mirela Stoian
Scenariu: Victor Mihalache
Coregrafia: Rodica Elena Dinu
Costume: Nina Gal

Muzica: Cosmin Sturzoiu și Andrew Alexandru Dodan
Versuri: Victor Mihalache și Daniela Daisy Toma
Interpretează: Luminița Anghel, Mediana Vlad, Alexandru Gâțan și copiii Eva Gabriela Istrate, Andrew Alexandru Dodan, Miruna Șerban, Maya Keinan, Carlena Gabriela Enea, Charlize Maria Maalouf

Facebook: https://www.facebook.com/TrupaPamPam/

Distrează-te, cântă, dansează și descoperă lecții de viață alături de PAM PAM!

Galerie