Domnișoara Poimâine și Joaca de-a Timpul


 

afis domnisoara poimaine si joaca de-a timpul_50x70

Duminică, 15 mai  ora 11.00

Clubul Taranului

Spectacol de teatru muzical pentru întreaga familie

recomandat copiilor cu varste intre 3-10 ani

Vă invităm un spectacol de teatru muzical, hazliu, creativ după cea mai îndrăgită poveste pentru copii, spectacol de teatru, „Domnişoara Poimâine şi Joacă de-a Timpul”, o adaptare după cartea cu acelaşi nume a scriitoarei Adina Rosetti, cu ilustraţie de Cristiana Radu, publicată la editura Curtea Veche Publishing. p

Este un spectacol pentru toți copiii care îşi pun întrebări despre timp, pentru cei care vor neapărat să afle „de ce azi e azi şi cum se transformă în mâine“, dacă „a trecut ieri sau urmează să vină“ sau „ce-i aia poimâine şi de ce nu vine mai repede“.

Domnul Azi şi bătrână doamna Ieri, domnişoară Poimâine, Clară, Mama, vrăjitoarea Niciodată îşi dau întâlnire într-o poveste amuzantă, în care timpul începe să curgă mai repede că de obicei, aşa cum fantazează toţi copiii când sunt mici şi nerăbdători să crească mai repede. 

Cu o durata de 45 de minute, spectacolul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 3 şi 9 ani, şi are loc la Clubul La Scena, Str. Calarasilor nr. 55 (in intersectie Calea Calarasi cu Bd. Corneliu Coposu, Zona Unirii)

Spectacolul este o noua producţie Lumea lui MOMO şi a fratelui sau mai mic, Momolino – Teatru şi poveşti pentru copii, în dramatizarea şi regia Antoanetei Zaharia. 

Din distribuţie fac parte: Antoaneta Zaharia, Ioana Flora, Mihaela Velicu şi Ruxandra Coman, actriţe talentate şi mult îndrăgite de copii, şi pe care le-aţi mai văzut în spectacolele noastre „Ziua în care a fugit somnul”, „Nica şi Poveştile sale” sau Aventurile lui Hermann. 

Muzică acestui spectacol este 100% originală, creată special pentru fiecare personaj al poveştii, a fost compusă şi orchestrată Nina Neagu (artist şi profesor de muzică la RockSchool RO), iar decorurile şi costumele poartă semnătura Doinei Pop. 

Preţ bilet: 25 lei/persoană 

Pentru a evita aglomerarea, accesul la acest eveniment se face doar pe baza de bilet, cumpărat în avans de la http://www.iabilet.ro

Biletele se pot achiziţiona şi înainte de spectacol, însă doar în limita locurilor disponibile pe scaune.. La aceste spectacole Clubul Taranului nu permite vizionarea din picioare. Detalii la telefon: 0723.565.113

Galerie