Festivalul Integrarii da startul verii! CONIL Fest 2016  Editia a XIII-a,   21 – 22 mai, Gradina de Vara a Teatrului  ”C. Tanase”, Parcul Herastrau  


 

 

Timp de doua zile (21 – 22 mai 2016), scena Gradinii de Vara a Teatrului  ”Constantin Tanase” din Parcul Herastrau va fi gazda evenimentului artistic deja consacrat  CONIL Fest – Festivalul Integrarii 2016,  editia a XIII-a!

CONIL Fest este organizat de Asociatia CONIL si Asociatia 3 M, in parteneriat cu Teatrul de Revista ”Constantin Tanase” din Bucuresti si propune publicului un concept unic prin faptul ca promoveaza talentele de orice fel, tipice si atipice

Festivalul Integrarii va aduce in fata publicului copii si adolescenti  – de la 3 la 18 ani – din rândul trupelor de dans, al grupurilor si cluburilor artistice, al scolilor sau a gradinitelor din Bucuresti si din tara – Ploiesti, Ilfov sau Vrancea.

Publicul va avea parte de momente artistice deosebite de interpretare vocala sau instrumentala, balet, scenete de teatru, dansuri moderne sau populare, reprezentatii sportive si de arte martiale si multe surprize de la invitati speciali, artisti cunoscuti, prieteni ai festivalului.

In spiritul incurajarii talentelor, fie ele tipice sau cu nevoi speciale, – promovat de Asociatia CONIL, intre participanti se vor numara si elevi ai scolilor speciale (de vedere sau de auz si ai Școlii Primare CONIL – prima scoala din Bucuresti pentru copii cu CES), care vor sa arate ca, dincolo de dizabilitate, de eticheta Sindromului Down, a autismului sau altor deficiente, exista abilitatea care trebuie promovata!

Invitam pe toti amatorii de frumos la un spectacol complet, sustinut de mai bine de o mie de tineri artisti talentati la muzica, dansuri moderne, balet, interpretare vocala, instrumentala sau teatrala! Editia precedenta a festivalului, din luna ianuarie a acestui an, a reunit pe scena peste 1300 de participanti!

Intrarea este libera,  va asteptam cu mic, cu mare, la CONIL Fest editia a XIII-a!

Organizatori: Asociatia Conil si Asociatia 3 M;

Parteneri: Teatrul de Revista ”Constantin Tanase”

Parteneri media:

Gold Fm, Radio3Net, Radio Trinitas, STV Junior, Calendarul Magic.ro, GradiniteBucuresti.ro, CalendarulCopiilor.ro, Revista CN Lazar, RomaniaPozitiva.ro, AgendaCulturalaPentruCopii.ro, Florigamibonsai.blogspot.ro, Festivaluri-Romanesti.ro, KidSpots.ro, Woman2Woman.ro, LumeaLuiJunior.ro, Clopotel.ro, BucharestCulturalEvents.ro, Gratuitor.ro, Ghidul Festivalurilor.ro,  Mamici La Superlativ.ro, Asociatia S.U.P.R.A., WebGrow.ro

Contacte și link-uri utile:

www.conil.ro / Facebook Page: www.facebook.com/conilasociatia

Facebook Page Event: Facebook Page Event CONIL Fest Festivalul Integrarii Editia a XIIIa

 Adela Hanafi – adela.hanafi@adociatiaconil.ro Mobile: 0721.91.40.34

Ionut Panaite – Jitianu – marketing@asociatiaconil.ro Mobile: 0766.08.55.44

Ramona Raileanu – ramonaconil@gmail.com Mobile: 0786.50.10.62

NOTA:

Inscrierile au loc in perioada 10 aprilie – 10 mai 2016

Taxe de participare: 50 lei / participant pentru participare individuala (include diploma de participare si cadou din partea sponsorilor)

45 lei/copil pentru grupuri sub 10 elevi
40 lei/copil pentru grupuri intre 10-30 elevi
35 lei/copil pentru grupuri intre 51 – 70 elevi
30 lei/copil pentru grupuri de peste 71 elevi
Medalie: cost suplimentar 10 lei/copil

 

Galerie