Ateliere de teatru si actorie pentru copii


6524b0_db1782f11ebb48029b263956ace92ded.jpg_srz_p_291_209_75_22_0.50_1.20_0.00_jpg_srz[1].

Invită-ți copilul la atelierele de teatru și actorie, pentru a călători într-o lume minutată, unde vor experimenta potențialul creativ și vor deschide porțile cunoașterii.

Posibilitatea transmiterii mesajului prin artă, conferă copiilor o mai bună înțelegere a mecanismului de gândire și comportament, gestionarea constructivă a sentimentelor, socializare și lucrul în echipă.

În cadrul acestui modul, copiii vor beneficia de materiale de documentare, exerciții teoretice și practice, o serie de activităti ce au la bază jocul, dar și momente de „arts & crafts” în care vor invată să-și construiască accesorii vestimentare .

În cadrul atelierelor vom aborda următoarele segmente:

  1. Personajul meu preferat / Eroii imaginari  

Copiii își construiesc un personaj căruia îi vor da viață, stimuland astfel stima de sine.

  1. Memorie și Atenție 

Teatrul ajută activ la dezvoltarea abilităților de învățare. Prin teatru copiii folosesc memoria, creativitatea, atenția și fac exerciții de concentrare.  Cursurile de teatru îi stimulează intelectual pe copii!

  1. Dezvoltarea limbajului

Copilul se exprimă nu numai verbal, ci și prin gesturi și mimică, comportamental. El învață să  își controleze mișcările și gesturile și să le folosească în anumite situații, ceea ce îi oferă o expresivitate corporală esențială.

  1. Micul detectiv

Exerciții de imaginație și gândire logică.  Vizionare de filmuleț și discuții pe marginea     vizionării.

  1. Transmite propriul mesaj 

Copiii vor pune în practică tehnicile învățate.

Marta Curteanu (actrită /entertainer pentru copii ) este ghidul acestei călătorii și dezvoltatorul unei activităti, menite să îi determine pe cei mici să își aducă aportul (cognitiv, emoțional, atitudinal și aptitudinal), pentru a atinge un scop: de energizare, de cunoaștere, de comunicare, de relaționare, de gândire, de expansiune .

Ȋn același timp, urmǎrim evoluția și dezvoltarea fiecǎrui copil ȋn parte, căutand acele soluții personalizate, ce se armonizeazǎ cel mai bine cu structură sa mentalǎ și emotionalǎ.

Scopul principal ale acestor ateliere este acela, de a le dezvoltă copiilor un mod constructiv și pozitiv de abordare ă vieții, de a-i ȋncuraja sǎ se exprime liber ȋntr-un mod coerent și expresiv, ȋntr-un cadru mai puțin formal, dar educativ.

Categorie de varstă:           4-7 ani.

Structură:                              Modul de 5 ședințe-60 minute fiecare

Număr participanți:           Minim 5 copii

Zile:                                         Marți începând cu ora 18.00

Locație:                                   Clubul Copiilor Isteți

Trainer:                                   Marta Curteanu-actriță

Preț modul:                            250 lei

Preț ședința:                           55 lei

Data de început:                   19 aprilie 2016

Pentru detalii și înscrieri, vă rugăm să ne contactați la telefon 0768.92.92.91 sau pe email contact@clubul-copiilor-isteți.ro .

Vă asteptăm cu drag!

Galerie