Atelier creativ de Pasti – OUĂ FILȚUITE ȘI POSTAVITE DIN LÂNĂ NETOARSĂ


recomandat copiilor cu vârste între 5 si 10 ani
Sambata 16 aprilie, ora 11.00
cu Oana Bernecher – Aducător de voie bună și instructor Lumea lui MOMO in educație timpurie

Există mai multe feluri în care putem decora ouăle pentru Sărbatoarea Paștelui: pictate, desenate, colorate, imprimate, gravate sau infăsurate in lână netoarsă.

Te așteptam sâmbătă 16 aprilie ora 11.00, la o nouă șezătoare de filțuit și modelat lăna netoarsă, moale și mătăsoasă, pe care o vom transforma in cele mai speciale ouă pentru Sărbatoarea Paștelui.

Noi iti oferim lâna și toate ustensilele de filtuit și postavit, pernele colorate, muzica și ceaiul aromat Tu aduci bucuria a petrece o dimineață cu sens, impreună!!

Copiii, dar si parinții vor invăța să lucreze cu tehnicile străvechi ale filțuitului si postăvitului, fiind metode tradiționale prezente in mai multe culturi, cunoscute și sub numele de împăsliere a lănii netoarse.

Avem un număr limitat de locuri de aceea vă rugam să vă înscrieți din timp. Incurajăm părintii să ramână alaturi de noi. Atunci când lucram impreună ne conectam mai bine unii la ceilalti. In plus, nu presupune niciun cost suplimentar.

Cost de participare, 50 lei/copil (părintele nu plătește) și se achită cash in ziua atelierului.

De vreti să vă inscrieti, tot ce aveți de făcut este să ne trimiteți un email la lumealuimomo@gmail.com, menționându-ne varsta copilului si datele dumneavoastra de contact.

Atelierul va avea loc la sediul Lumea lui MOMO din strada Grigore Cobalcescu nr. 51, Sector 1, Bucuresti, etaj 1, interfon 4321

IMPORTANT!!! Daca aflați că nu mai puteți veni, un simplu telefon, sms sau email, chiar in dimineața zilei de sămbătă cel mai târziu la ora 8.00, va ajuta un alt copil să se bucure de acest atelier, iar noi ne vom simți respectați și valorizați.

Galerie