În stagiunea de vară, biletul la spectacolele Teatrului Itinerant Țăndărică va costa 1 leu!


FotorCreated1

În stagiunea de vară,
biletul la spectacolele Teatrului Itinerant Țăndărică va costa 1 leu! 

Teatrul Ţăndărică dă startul celei de-a V-a ediții a STAGIUNII de VARĂ “TEATRU, STRADĂ şi COPIL”, care se va desfăşura în perioada 14 aprilie – 11 septembrie 2016, sub egida proiectului TĂNDĂRICĂ PENTRU TOȚI.

La 5 ani după ce Teatrul Țăndărică a început să-și spună poveștile în cele mai importante parcuri din capitală, și-a dorit ca anul acesta, poveștile să fie auzite de și mai mulți copii.
Ca atare, Teatrul Țăndărică lansează joi, 14 aprilie, odată cu debutul celei de-a V-a ediții a Stagiunii de Vară, proiectul TĂNDĂRICĂ PENTRU TOȚI, scopul fiind de a duce teatrul în mijlocul copiilor care nu au acces direct la lumea minunată a basmelor, precum şi de a le facilita întâlnirea cu teatrul şi cu diverse activităţi creative. Mai exact, la toate spectacolele care se vor juca la Teatrul Itinerant Țăndărică prețul biletului va fi de 1 leu!

Prezența copiilor la evenimentele culturale este esențial pentru dezvoltarea lor armonioasa, așa ca, ne-am dorit, ca anul acesta, în Stagiunea de Vara, cât mai mulți copii sa se bucure de povești frumoase, la un preț simbolic.” – Călin Mocanu, directorul Teatrului Țăndărică.

În această ediție, Teatrul Itinerant Țăndarică se va afla în parcurile: Sebastian(14 aprilie – 8 mai), Lumea Copiilor (14 mai-15 iunie), Herăstrău (25 iunie- 14 iulie), Crângași (30 august – 11 septembrie), unde vor avea loc spectacole de teatru şi diverse activităţi artistice dedicate celor mici.

Realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Bucureşti, sub egida UNIMA România şi ASSITEJ România, proiectul STAGIUNEA de VARĂ “TEATRU, STRADĂ şi COPIL” se doreşte a fi o celebrare a tuturor artelor care înfrumuseţează copilăria.

Vă așteptăm zi de zi la Țăndărică!

Mai multe aici: TANDARICA PENTRU TOTI! 1LEU BILETUL, IN STAGIUNEA DE VARA!

PS: Suntem intr-un an electoral cumva? E chiar o raritate ca stagiunea de vara sa inceapa primavara si sa tina pana toamna. Iar biletul sa coste 1 leu. Multumim conducatorilor iubiti care, iata!, se gandesc si la copiii nostri. Propun sa implementam referendumul prin telefonie mobila si sa avem dreptul de a schimba legiuitorii o data pe an. Prevad ca in felul acesta Primaria Bucurestiului va contribui la amenajarea unor primaveri luuuungi si frumoase, pline de piese de teatru si activitati creative pentru copii! 

Galerie

Un gând despre &8222;În stagiunea de vară, biletul la spectacolele Teatrului Itinerant Țăndărică va costa 1 leu!&8221;

Comentariile nu sunt permise.