Piesa teatru „Balena care s-a jucat cu marea”


blue-stage-curtain-highly-realistic-vector-template_G11WAJw_

Piesa teatru „Balena care s-a jucat cu marea”

Piesa teatru „Balena care s-a jucat cu marea” este un spectacol de teatru muzical, cu umbre si muzica live. Trupa Limpopo (Ruxandra Coman – actrita si Loredana Mitrut – muzician) va propune in colaborare cu Free School spectacolul de teatru muzical, cu umbre si muzica live „Balena care s-a jucat cu marea” Sambata 30.01.2016 orele 18:00 in locatia Free School – zona P-ta victoriei Str. G-ral C-tin Coanda Nr 14.

„Balena care s-a jucat cu marea” este un spectacol despre prietenie si acceptare.

Undeva in adancurile marii, exista un oras magic, numit Orasul pestilor fara griji. Lumea lor plina de culoare si cantec este data peste cap, cand in vizita vine un oaspete neinvitat. Balena, aparent fioroasa, nu-si doreste decat sa-si faca prieteni. Oare ce se va intampla? …

…continuarea va lasam sa o descoperiti in cadrul spectacolului.

Prin sunete si umbre purcedem impreuna cu balena prietenoasa prin lumea misterioasa a marii. Instrumentele etnice prezente (xilofon, udu, ocean drum, sansula, glockenspiel, bratara din unghii de capra etc.) ne vor purta pe aripile sunetelor lor in adancurile marii.

Data si durata: 30.01.2016 ora 18:00, durata 40 minute.
Locatia: Free School – Str. G-ral C-tin Coanda Nr 14
Varsta: 2 ani +
Pret: 40 lei/copil. Pentru frati/surori se ofera discount 50%.
Participarea se face doar prin inscriere pe formularul urmator http://goo.gl/forms/yp8Fmsouo2  prin telefon la numarul 0745.244.346 sau e-mal: ateliere@freeschool.ro.

Galerie