O noua editie a CONIL Fest – Festivalul Integrarii, editia a XII-a, la finalul lunii ianuarie, in Bucuresti (23 – 24 ianuarie 2016, Palatul National al Copiilor)


 

Asociatia CONIL transmite tuturor cititorilor un an nou cat mai prosper, plin de realizari si dorinte implinite si are bucuria de a va invita la evenimentul marca proprie, CONIL Fest – Festivalul Integrarii 2016!

anul-nou-2016-la-multi-ani-globuri-2

 

Finalul lunii ianuarie a acestui nou an va fi marcat, in Bucuresti, de evenimentul artistic deja traditional CONIL Fest – Festivalul Integrarii 2016, ajuns la editia a XII-a, programat in zilele de 23 si 24 ianuarie in Sala mare a Palatului National al Copiilor!

Organizat de Asociatia CONIL si Asociatia 3 M, CONIL Fest – Festivalul Integrarii si-a propus sa ofere din nou un spectacol complex si complet in cadrul caruia, pe parcursul celor doua zile, 1200 de copii talentati la muzica, dans, interpretare instrumentala sau teatrala vor performa pe scena intr-un maraton artistic desavarsit.
Fidela crezului sau, in spiritul tolerantei si a incurajarii talentelor de orice fel, Asociatia CONIL si-a propus sa  aduca pe scena copii si adolescenti cu varsta cuprinsa intre 3 si 18 ani, tipici sau cu nevoi speciale, fiecare cu darul sau unic, din gradinite, scoli, cluburi artistice, scoli de dans si de balet, din Bucuresti si din tara.

Astfel, pe scena vor urca si reprezentanti ai scolilor speciale care ne vor demonstra ca, indiferent ca este vorba despre sindrom Down, autism sau deficienta de vedere sau auz, talentul exista si trebuie promovat si sustinut!

Toti participantii isi vor incanta publicul cu momente de interpretare vocala sau instrumentala, cor, dansuri moderne si populare, balet, scenete de teatru, reprezentatii sportive si de arte martiale.

Nici din foaier nu vor lipsi atelierele de creativitate sau distractive pentru copii, standurile pentru cei mici si mari deopotriva. Intrarea este libera si spectacolul de calitate, garantat!

Informatii si detalii: site www.conil.ro, adrese email adela.hanafi@asociatiaconil.ro ; marketing@asociatiaconil.ro ; pr@asociatiaconil.ro, telefon : 0721.914.034, Event Page www.facebook.com/events/1680375652174674/

ORGANIZATORI:

Asociatia Conil si Asociatia 3 M

SPONSORI:

Aqua Carpatica, Biofarm – Cavit, Omfal Educational, Ed. Integral, Ed. Corint, DivertiLand, Vel Pitar

PARTENERI MEDIA:

Digi 24 TV, Radio Trinitas, Radio 3 NET, STV Junior, GradiniteBucuresti.ro, Calendarul Copiilor.ro, Revista CN Lazar.ro, Romania Pozitiva.ro, Agenda Culturala pentru Copii.ro, Florigami.ro, UrbanKid.ro, Asociatia ED 4 Lead, Educatie Pro.ro, Festivaluri Romanesti.ro, Great Fashion.ro, KidSpots.ro, clopotel.ro, Revista Avantaje, Woman2Woman, LumeaLuiJunior.ro, Bucharest Cultural Events, Gradinite.com, WebGrow.ro, TandemFoto.ro, Asociatia Sprijin pentru Autism

festivalul-integrarii-2016-01-mods1

Galerie