Implica-te in campania ” Copiii daruiesc!”


afis-a3-m

Centrul Educational “Clubul Creativ“ a demarat proiectul caritabil și educativ ”Copiii daruiesc!”, prin care dorim sa aducem cu ocazia Craciunului, multa bucurie pe fetele unor copiii mai puțin norocosi.

Dacă vreți vă implicați, e foarte simplu:

• Ia o cutie medie si ambaleaz-o intr-o hartie de cadouri.  Cutia se va ambala separat de capac pentru a avea posibilitatea de a verifica continutul acesteia. Cutia nu trebuie sigilata.

• Umple cutia cu articole precum: jucarii, articole scolare, dulciuri sigilate și neperisabile, periuță și pastă de dinți, carticele, hainute sau orice alt cadou care ar aduce o bucurie copiilor vostri sau de care v-ati fi bucurat voi daca erati in locul lor etc. Lucrurile trebuie sa fie noi, unisex (fetite sau baieti) sau universale, pe categorii de varsta : 4-6 ani, 6-8 ani, 8-10 ani, 10-12 ani.

• Scrie o felicitare pentru copiii la care vor ajunge cadourile tale cu urari, sfaturi,cu povesti despre lucrurile din cutie,etc. Sa nu uiti sa o pui in cutie!

• Scrie pe cutie varsta si sexul copilului caruia vrei sa-i daruiesti ;

Adu cutia la sediul Clubului Creativ din Str. Ion Movila nr. 8 ,Sector 2, Bucuresti (zona Piata Spaniei – Spitalul Cantacuzino) in perioada 14-18.12.2015 intre orele: 12,30 – 19,00. ;

Difuzeaza campania”Copiii daruiesc!” pe bloguri, retele de socializare, e-mailuri, prieteni, compania la care lucrezi. Daca ai mai multi colegi de serviciu care vor sa-si implice copiii in aceasta campanie, puteti aduna cadourile si noi venim sa le ridicam.

Termen limita pana la care puteti aduce cutiile in cadrul proiectului ”Copiii daruiesc!” : 18 Decembrie 2015, ora 19:00

In perioada 19-23.12.2015 cadourile vor fi impartite  copiilor fara posibilitati materiale din zona rurală de langa Bucuresti.

Mai multe detalii pe : https://www.facebook.com/Clubul-Creativ-116206418721297/ sau la tel. 0733452900

Clubul Creativ – Str. Ion Movila nr. 8, Sector 2, Bucuresti

 

 

jucarii in cutii

 

Implica-te in campania ” Copiii daruiesc!”