Vino cu copilul tau sa vezi „Povestea de Craciun” sambata, 5 decembrie, ora 11:00 la Sarida Club, o piesa de teatru pentru copii intre 2 si 7 ani


Poveste Craciun 5 dec 2015

Va invitam sa popositi in prag de sarbatoare in lumea povestilor si sa le spunem copiilor « Povestea de Craciun », o calatorie din suflet catre suflet. Uitam multe in viata, dar sa nu uitam povestile copilariei. Orice poveste reprezinta miracolul intalnirii cu copilul din noi.

Sub cetina verde de brad, aroma de Craciun, sub fulgii care-n pace cad,un mic Iepuras urecheat, pufos si foarte bland cu ochii mari, cu soare-n ochi, cu buze rosii tremurande, ce astepta cuminte, minuni de nu stiu unde !

Cu totii primim daruri de Craciun… Rila Iepurila, Iepurasul din povestea noastra, prin intermediul Craciunitelor, capata un „leac de frica” (pe intelesul celor mici, CURAJ) de la Mos Craciun… An de an este asteptat cu tolba plina de cadouri Mos Craciun.
Acest spectacol este unul antrenant, interactiv, muzical sustinut de catre actori manuitori papusi-marionete profesionisti, absolventi ai U.N.A.T.C. „I. L. Caragiale” cu ajutorul carora veti putea calatori in lumea magica a Craciunului.
Dragi copii, nu-i asa ca asteptati cu nerabdare cadourile Mosului ?!
Nu uitati sa-i povestiti micutului vostru nazdravan despre Magia Sarbatorilor De Iarna! Sa nu lasam aceasta traditie sa piara.

Informatii si rezervari la 0726.528.844 sau 0760.132.301.

Stiti deja regula de aur: daca nu puteti ajunge dumneavoastra, invitati la piesa de teatru un prieten! Se va bucura!

Tarif copil: 15 lei
Tarif parinte: 20 lei

Parintii posesori de card VIP SARIDA au intrarea libera!

Vino cu copilul tau sa vezi „Povestea de Craciun” sambata, 5 decembrie, ora 11:00 la Sarida Club, o piesa de teatru pentru copii intre 2 si 7 ani