DACA E VACANTA, AVEM CURSURI DE TELEVIZIUNE PENTRU COPII STV JUNIOR! DIN LUNA IULIE, LA ASOCIATIA CONIL INCEP CURSURILE STV JUNIOR!


                               

                                       Logo CONIL

Dragi prieteni ai Asociatiei CONIL, din luna iulie, deschidem portile ofertei de Cursuri de televiziune pentru copii STV JUNIOR!

Incepand cu data de 8 iulie 2015, Asociatia CONIL si Scoala de Televiziune “Tudor Vornicu” STV Junior  organizeaza de 4 ori / luna,  in fiecare zi de miercuri  (orar 9,30 – 13,30), cursuri de specialitate, destinate copiilor cu varste cuprinse intre 4 si 13 ani!

Prin acest proiect inedit, ne propunem sa le oferim copiilor oportunitati deosebite de a invata din tainele televiziunii, in mod profesional, intr-un cadru organizat.

Cei mici vor avea ocazia sa invete, prin jocuri si activitati atractive, despre munca de prezentator sau reporter TV, cu tot ceea ce presupun culisele acestei meserii foarte interesante: vorbitul in public si in fata camerei de filmat, fara emotii, cu dictie, intonatie si exprimare corecte, sesiuni de machiaj, lectii si jocuri de dictie, improvizatie, actorie, realizarea unei emisiuni de stiri sau a unui serial de televiziune.

Cursurile se desfasoara in doua locatii: 3 sedinte la sediul CONIL Cotroceni – Str. Dr. Victor Poloni, nr.14, sector 5, Bucuresti ( intrare din Str. Carol Davila, punct de reper: Arenele B.N.R.) si la studiourile de televiziune STV Junior, Str. Barbu Vacarescu nr. 162, Sector 2, Bucuresti (1 sedinta).

Toti copiii inscrisi la cursurile Scolii de Televiziune vor apare la „Jurnalul STV Junior”, din fiecare sambata, de la ora 10, la Prima TV!

Cursurile se desfasoara in doua locatii: la sediul  CONIL Cotroceni (3 sedinte) si la studiourile de televiziune STV Junior, Str. Barbu Vacarescu nr. 162, Sector 2, Bucuresti.

STV Junior logo

Echipa traineri STV JUNIOR:

Vlad Ionescu – Managing Director “Școala de Televiziune Junior”, producator
Ioana Maria Moldovan – director executiv, trainer și realizator “Happy News – Jurnalul STV Junior” de pe Prima TV
Bogdan Ionescu – regizor, scenarist, DOP, trainer STV
Victor Dumitrel – editor imagine, DOP, trainer STV Junior
Luiza Ionescu – make up artist, trainer STV
Catalin Stănciulescu – actor, scenarist, trainer STV Junior
Carmen Ivanov – dicție, vorbire, trainer STV Junior
Raluca Ivănescu – editor jurnale TV, trainer STV Junior

PROGRAMA CURSURI

CONCEPT

Propunem o programa structurata pe cicluri de cate patru saptamani, trei in locatia CONIL si una in studiourile STV Junior.
Astfel, cursantii dezvolta abilitatile si siguranta de sine pentru a aborda filmarea emisiunilor cu dezinvoltura si incredere. Fiecare ciclu de patru saptamani pastreaza structura de baza a programei, dar creste in complexitate, cursantii acumuland progrsiv experienta si cunostinte.

SAPTAMANA 1 (4 ORE IN LOCATIE)

2 ORE – Dictie si vorbire: exercitii pentru pronuntarea fonemelor dificile, jocuri de rol, exercitii de citire.
2 ORE – Actorie si miscare scenica: Jocuri de dezvoltare a lucrului in echipa, a imaginatiei si a capacitatii de improvizatie.

SAPTAMANA 2 (4 ORE IN LOCATIE)

1 ORA – Imagine, lumina, sunet: tehnicile fotografiei, televiziunii si cinematografului. Culoare, incadratura, miacari de aparat, compozitie, iluminare, efecte speciale, editare video.
1 ORA – Dictie si vorbire: exercitii pentru pronuntarea fonemelor dificile, jocuri de rol, exercitii de citire.
2 ORE – Prezentarea in televiziune: tehnici de prezentare cu si fara teleprompter. Exercitii de comunicare verbala, para-verbala și non-verbala.

SAPTAMANA 3 (4 ORE IN LOCATIE)

2 ORE – Actorie si miscare scenica: Jocuri de dezvoltare a lucrului in echipa, a imaginatiei si a capacitatii de improvizatie.
2 ORE – Pregatire pentru emisiune. Distributia rolurilor, familiarizarea cu responsabilitatile, discutie/dezbatere despre tema, repetitii.

SAPTAMANA 4 (4 ORE LA SEDIUL STV JUNIOR)

4 ORE – Filmare si inregistrare in studio, potrivit formatului emisiunii si a rolurilor stabilite in saptamana 3.

* Intrucat unele segmente vor fi filmate pe fundal chroma green, cursantii nu trebuie să poarte imbracaminte de culoare verde sau cu elemente de culoare verde!

COST

99 euro per 4 credite. 1 credit = 1 modul de 4 ore. (plata in lei, la cursul BNR)
Cursantul poate consuma cele 4 credite intr-un interval de maximum 6 saptamani.

Va asteptam cu drag, ECHIPA STV JUNIOR SI CONIL!

Link-uri utile:

Site Asociatia CONIL

Scoala STV Junior

                                              

DACA E VACANTA, AVEM CURSURI DE TELEVIZIUNE PENTRU COPII STV JUNIOR! DIN LUNA IULIE, LA ASOCIATIA CONIL INCEP CURSURILE STV JUNIOR!