Tabara urbana de vara și de poveste cu Da’DeCe


10462745_902768673072359_4603375891696954_n

Asociația Da’DeCe vă propune pentru începutul vacanței de vară, 29 iunie-10 iulie, o tabără urbană de două săptămâni chiar în centrul orașului, pentru copiii de la 5 la 9 ani, la școala Zeppelin Schule. Suntem la a doua ediție a acestui tip de tabără de vară și promitem să fie cel puțin la fel de frumos ca și anul trecut. Tabăra durează două săptămâni, de luni până vineri, de la ora 9 la ora 17. În fiecare zi, pe lângă gustare, masă și jocuri diverse, le vom propune copiilor câte două activități educative principale: una de dimineață, mai elaborată, alta după amiază, mai relaxată.

Dintre aceste activități, enumerăm doar câteva: ateliere de filosofie pentru copii, ateliere de benzi desenate, de apicultură, de sculptură sau de explorat natura. În măsura în care vremea va permite, majoritatea se vor desfășura în aer liber, Zeppelin Schule dispunând și de o curte generoasă și frumos amenajată și situându-se în apropierea Parcului Grădina Icoanei.

Pentru a afla calendarul de activități pe zile, detalii despre echipa de educatori sau despre înscriere, vă invităm pe site-ul Da’DeCe.

Vă așteptăm cu bucurie!

Echipa Da’DeCe

Tabara urbana de vara și de poveste cu Da’DeCe