Ateliere magice pentru copii la Scoala de Arte si Maniere


Ateliere Scoala de Arte si Maniere

Fundatia Calea Victoriei va invita in prag de sarbatoare la ateliere pentru copii pline de culoare si creativitate. Luna ianuarie aduce, de asemenea, multe surprize frumoase pentru cei mici, cum ar fi cursurile de actorie sustinute de Smaranda Caragea si Atelierul de magie pentru copii cu Marius Dragus. Dar pana atunci ne vom bucura de perioada sarbatorilor de iarna si vom invata sa facem decoratiuni si ornamente de Craciun alaturi de Maria Balan, artist plastic.

 

Din 17 decembrie ne pregatim culorile si pensulele pentru Atelierul spiridusilor lui Mos Craciun – Decoratiuni si ornamente (6-12 ani). Timp de doua zile vom confectiona, ghidati de Maria Balan, globuri figurative si ornamente de brad din hartie colorata si vom decora un glob de polistiren, pe care il vom transforma intr-un glob spectaculos, cu panglici colorate si paiete stralucitoare.

 

Incepem anul viitor cu jocuri si multa veselie la ateliere de actorie coordonate de indragita actrita Smaranda Caragea. Daca suntem mai mici, ne intalnim la Primii pasi in Actorie – Atelier pentru copii (4-6 ani), unde, prin jocuri si exercitii interactive, copiii isi pot folosi energia si atentia intr-un mod calitativ. Iar daca deja mergem la scoala, suntem pregatiti sa luam lectii de Arta Actorului pentru copii (7-12 ani). Vom face exercitii de improvizatie si de dictie, ne vom implica in activitati de grup si astfel ne vom imbunatati abilitatile de comunicare si socializare. Ambele ateliere de actorie incep din data de 11 ianuarie 2014.

 

Tot din 11 ianuarie, la Atelier de Magie pentru copii (7-12 ani), invatam trucuri renumite de magie de la Marius Dragus si descoperim numere de magie pline de mister: numere de aparitii si disparitii, numere de magie cu carti de joc, cu panglici sau cu batiste. Atelierul se va finaliza cu un spectacol de magie, in care copiii vor dovedi ca merita titlul de “Ucenici de Magician”.

 

Va asteptam cu drag la ateliere noastre, unde cei mici isi pot descoperi sau cultiva talentul si vor lua parte la activitati placute si totodata educative.

 

Va puteti inscrie la cursurile pentru copii la contact@victoriei.ro

Mai multe detalii despre atelierele de mai sus puteti gasi pe site-ul nostru pentru copii

www.scoaladeartesimaniere.ro . Ne puteti suna la mobil: 0723 167 892 si telefon fix: 021-321.30.22.

Ateliere magice pentru copii la Scoala de Arte si Maniere